مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • مبانی نظری بررسی تاثیر مدیریت دانش بر موفقیت اجرای مدیریت ارتباط با مشتری

    مبانی نظری بررسی تاثیر مدیریت دانش بر موفقیت اجرای مدیریت ارتباط با مشتری مبانی نظری مدیریت دانش مبانی نظری مدیریت ارتباط با مشتری عوامل موثر بر مدیریت ارتباط با مشتری مدیریت ارتباط با مشتری در بانک صادرات عوامل کلیدی موفقیت…

  • بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی

    بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی سیستم های نانوالکترونیک تشدیدگر مكانیكی دانلود پایان نامه سیستم های نانوالکترومکانیک بررسی سیستم های نانوالکترومکانیک و چالش های اساسی و تكنولوژیكی دانلود پایان نامه مهندسی الکترونیک دانلود پایان نامه الکترونیک…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق گرایش های تفکر انتقادی 118 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق گرایش های تفکر انتقادی 118 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه گرایش های تفکر انتقادی مبانی نظری گرایش های تفکر انتقادی پیشینه تحقیق گرایش های تفکر انتقادی پیشینه داخلی گرایش های تفکر انتقادی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نیازهای بنیادین روانشناختی 35 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نیازهای بنیادین روانشناختی 35 صفحه فصل دوم پایان نامه نیازهای بنیادین روانشناختی مبانی نظری نیازهای بنیادین روانشناختی پیشینه تحقیق نیازهای بنیادین روانشناختی پیشینه پژوهش نیازهای بنیادین روانشناختی پیشینه نظری نیازهای بنیادین روانشناختی ادبیات نظری نیازهای…

  • بررسی فقهی مسوولیت مدنی دولت

    بررسی فقهی مسوولیت مدنی دولت قواعد فقهی مسئولیت مدنی دانلود مقاله مسئولیت مدنی دولت بررسی فقهی مسوولیت مدنی دولت بررسی مسئولیت مدنی دولت بر مبنای قواعد فقهی دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته حقوق رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله کارشناسی…

  • پایان نامه مهندسی عمران با عنوان شمع (بصورت جامع و کامل)

    پایان نامه مهندسی عمران با عنوان شمع (بصورت جامع و کامل) پایل شمع در عمران ویژگی سازه ای شمع طبقه بندی شمعها با توجه به نوع مصالح طراحی پی های شمعی تاثیر شمع برخاک دانلود پایان نامه شمع دانلود پایان…

  • پاورپوینت کتاب و درس سيستمهای اطلاعات مديريت

    پاورپوینت کتاب و درس سيستمهای اطلاعات مديريت پاورپوینت نمونه سیستم اطلاعات مدیریت پاورپوینت مقاله سیستم های اطلاعات مدیریت پاورپوینت کتاب سیستم های اطلاعات مدیریت پاورپوینت انواع سیستم های اطلاعاتی مدیریت ppt رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینتکتاب و درس سيستمهای…

  • پاورپوینت امنیت ارتباط از راه دور

    پاورپوینت امنیت ارتباط از راه دور دانلود رایگان پاورپوینت امنیت ارتباط از راه دور پاورپوینت امنیت ارتباط از راه دور امنیت ارتباط از راه دور ریسک شبکه های نا امن متدهای دسترسی از راه دور پورتالهای نرم افزاری دسترسی مستقیم…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه روابط جنسی زناشویی

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه روابط جنسی زناشویی فصل دوم پایان نامه روابط جنسی زناشویی مبانی نظری روابط جنسی زناشویی پیشینه تحقیق روابط جنسی زناشویی پیشینه پژوهش روابط جنسی زناشویی پیشینه نظری روابط جنسی زناشویی ادبیات نظری روابط…

  • پاورپوینت مبانی رایانه و كاربرد آن

    پاورپوینت مبانی رایانه و كاربرد آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مبانی رایانه و كاربرد آن جهت رشته ی کامپیوتر در قالب 21 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت جراحی مغز و اعصاب

    پاورپوینت جراحی مغز و اعصاب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جراحی مغز و اعصاب جهت رشته ی پزشکی در قالب 30 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       جمجمه…

  • پروپوزال واکاوی مقایسه ای تنگه هرمز از نگاه کنوانسیون های بین الملل و حقوق ایران

    پروپوزال واکاوی مقایسه ای تنگه هرمز از نگاه کنوانسیون های بین الملل و حقوق ایران رژیم حقوقی تنگه هرمز مواضع ایران در مورد تنگه هرمز رژیم حقوقی تنگه هرمز از نگاه کنوانسیون 1958 ژنو رژیم حقوقی تنگه هرمز از نگاه…

  • دانلود پاورپوینت نحو پر کردن اظهارنامه

    دانلود پاورپوینت نحو پر کردن اظهارنامه پاورپوینت آموزش پرکردن اظهار نامه پاورپوینت فرآیند تکمیل اظهار نامه پاورپوینت در مورد اظهار نامه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نحو پر کردن اظهارنامه جهت رشته حسابداری 67 اسلاید و با فرمت pptx …

  • پاورپوینت افزايش ظرفيت در فيبر نوری تك مدی

    پاورپوینت افزايش ظرفيت در فيبر نوری تك مدی پاورپوینت اجزای فیبر نوری پاورپوینت فیبر نوری در مخابرات پاورپوینت انواع فیبر نوری پاورپوینت ساخت فیبر نوری پاورپوینت کاربرد فیبر نوری در روشنایی پاورپوینت مزایای فیبر نوری رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • ماهیت و توصیف اختلال وحشت زدگی و بررسی مفهوم شیوع شناسی آن

    ماهیت و توصیف اختلال وحشت زدگی و بررسی مفهوم شیوع شناسی آن کلمات کلیدی : اختلال وحشت زدگی در dsm 5 اختلال وحشت زدگی در کودکان اختلال وحشت زدگی و درمان درمان اختلال وحشت زدگی علائم اختلال وحشت زدگی اختلال…

  • مبانی نظری بررسی نقش رضایت مشتری در روابط میان ارزش ویژه برند و وفاداری مشتری

    مبانی نظری بررسی نقش رضایت مشتری در روابط میان ارزش ویژه برند و وفاداری مشتری رضایت مشتری ارزش ویژه برند وفاداری به برند رابطه ارزش ویژه برند و رضایت مشتریان رابطه وفاداری به برند و رضایت مشتریان رابطه ارزش ویژه…

  • پاورپوینت مزایا و معایب دولت الکترونیک

    پاورپوینت مزایا و معایب دولت الکترونیک پاورپوینت دولت الکترونیک چیست پاورپوینت دولت الکترونیک در ایران پاورپوینت دولت الکترونیک قضایی پاورپوینت دولت الكترونيك پاورپوینت دولت الکترونیک ppt رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مزایا و معایب دولت الکترونیک  جهت رشته حقوق در…

  • دانلود تحقیق سلامت روانی افراد جامعه با فرمت ورد

    دانلود تحقیق سلامت روانی افراد جامعه با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی سلامت روانی افراد جامعه با فرمت docx در قالب 16 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • بررسی تاثیر دستگاه های کارت خوان فروشگاهی(POS) در جذب منابع بانک رفاه

    بررسی تاثیر دستگاه های کارت خوان فروشگاهی(POS) در جذب منابع بانک رفاه دستگاه کارت خوان دستگاه کارت خوان فروشگاهی (POS) تجهیز منابع بانکی بازار رقابتی توان بانک رفاه جذب منابع بانک تاثیر دستگاه های کارت خوان فروشگاهی(POS) در جذب منابع…

  • پاورپوینت ملاحظات زیست محیطی در سازه های بلند مرتبه

    پاورپوینت ملاحظات زیست محیطی در سازه های بلند مرتبه پاورپوینت ملاحظات زیست محیطی پاورپوینت سازه های بلند پاورپوینت سازه های بلند مرتبه دانلود پاورپوینت ملاحظات زیست محیطی در سازه های بلند مرتبه پاورپوینت درمورد سازه های بلند مرتبه رفتن به…

  • پاورپوینت طراحی و مدیریت مراکز داده

    پاورپوینت طراحی و مدیریت مراکز داده دانلود پاورپوینت طراحی و مدیریت مراکز داده پاورپوینت طراحی و مدیریت پاورپوینت آموزش طراحی و مدیریت مراکز داده پاورپوینت تحقیق راحب طراحی و مدیریت مراکز داده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت طراحی و…

  • پاورپوینت معماری سازمانی و بازمهندسی فرآیندها

    پاورپوینت معماری سازمانی و بازمهندسی فرآیندها پاورپوینت معماری سازمانی پاورپوینت بازمهندسی فرآیندها پاورپوینت اصول معماری سازمانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معماری سازمانی و بازمهندسی فرآیندها جهت رشته معماری در قالب 49 اسلاید و با فرمت pptx به صورت…

  • پاورپوینت آشنایی با باغ ارم

    پاورپوینت آشنایی با باغ ارم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با باغ ارم جهت رشته گردشگری و توریسم در قالب 21 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم

    گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم تاریخچه گندم آرد گندم کنترل کیفی گندم فرایند آسیاب کردن گندم دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان…

  • مبانی تئوری و دستور کار آزمایشگاه حالت جامد

    مبانی تئوری و دستور کار آزمایشگاه حالت جامد ابررسانا اثر زیمان طولی و عرضی ترموکوپل ها و اثر ترموالکتریک منحنی هیسترزیس فرومغناطیس ها سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل fileina فروشگاه ساز فایل فروشگاه فایل…

  • دانلود پاورپوینت گزارش نویسی

    دانلود پاورپوینت گزارش نویسی پاورپوینت گزارش نویسی پاورپوینت اصول گزارش نویسی پاورپوینت آموزش گزارش نویسی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت گزارش نویسی جهت رشته ادبیات در قالب 133 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی خلاقیت

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی خلاقیت کلمات کلیدی : مبانی نظری خلاقیت پیشینه تحقیق خلاقیت پیشینه خارجی خلاقیت پیشینه داخلی خلاقیت پیشینه تاریخی خلاقیت پیشینه تحقیق درباره خلاقیت تاریخچه خلاقیت در ایران پیشینه تحقیق در مورد خلاقیت پیشینه نظری خلاقیت…

  • پاورپوینت ترکیبات شیمیایی و روشهای ساخت سیمان

    پاورپوینت ترکیبات شیمیایی و روشهای ساخت سیمان پاورپوینت سیمان پاورپوینت انواع سیمان دانلود پاورپوینت سیمان پاورپوینت تولید سیمان پاورپوینت درباره سیمان پاورپوینت آماده سیمان دانلود پاورپوینت انواع سیمان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت اطلاعاتی درباره ی سیمان جهت رشته…

  • پاورپوينت آشنایی با اصول پيشگیری و تشخیص زودرس سرطان

    پاورپوينت آشنایی با اصول پيشگیری و تشخیص زودرس سرطان پاورپوینت سرطان پاورپوينت پيشگیری و تشخیص سرطان دانلود پاورپوينت پيشگیری و تشخیص سرطان پاورپیونت درباره پيشگیری و تشخیص سرطان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی با اصول پيشگیری و تشخیص…

  • نقش اسکادا در اتوماسیون و شبکه های صنعتی و مقایسه آن با سیستم کنترل گسترده

    نقش اسکادا در اتوماسیون و شبکه های صنعتی و مقایسه آن با سیستم کنترل گسترده سیستم کنترل اسکادا سیستم کنترل گسترده اسکادا در سیستم های قدرت مانیتورینگ و اتوماسیون صنعتی نقش اسکادا در اتوماسیون و شبکه های صنعتی و مقایسه…

  • پاورپوینت اختلال اسکیزوفرنی

    پاورپوینت اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت درمان اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت درباره اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت انواع اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت عارضه اسکیزوفرنی پاورپوینت بیماران اسکیزوفرنی پاورپوینت اختلال افراد اسکیزوفرنی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اختلال اسکیزوفرنی جهت رشته ی روان شناسی در قالب…

  • پاورپوینت خانواده موفق

    پاورپوینت خانواده موفق پاورپوینت نقش خانواده موفق پاورپوینت درباره خانواده موفق پاورپوینت ویژگی های خانواده موفق پاورپوینت نقش خانواده موفق در کنکور پاورپوینت درمورد خانواده موفق پاورپوینت شاخصه های خانواده موفق رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خانواده موفق جهت…

  • مبانی نظری رابطه بین فاصله قدرت و رهبری معنوی مدیران

    مبانی نظری رابطه بین فاصله قدرت و رهبری معنوی مدیران فاصله قدرت در سازمان فاصله قدرت هافستد شاخص فاصله قدرت سبک رهبری معنوی پیش بینی سبک رهبری معنوی رابطه فاصله قدرت و سبک رهبری معنوی رهبری معنوی در سازمان های…

  • پاورپوینت شرح تربیت کودکان

    پاورپوینت شرح تربیت کودکان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شرح تربیت کودکان جهت رشته روانشناسی و علوم تربیتی در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       کودکان…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق برون سپاری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق برون سپاری مبانی نظری برون سپاری مبانی نظری در مورد برون سپاری دانلود مبانی نظری برون سپاری پیشینه تحقیق در مورد برون سپاری پیشینه تحقیق برون سپاری دانلود پیشینه تحقیق برون سپاری تاریخچه برون سپاری…