گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی

گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی

تعریف بستنی
دانلود گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی
عوامل موثر در ویسکوزیته بستنی
ارزش غذایی بستنی
اجزاء اصلی تشکیل دهنده مواد اولیه بستنی
نقس اساسی هریک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی
انجام گزارش كارآموزی صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
fileina
فروشگاه ساز فایل
فروشگاه ف

رفتن به سایت اصلی

گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی

 

تاریخچه:

شرکت صنایع غذایی پرستوک “پرنوش” واقع در کیلومترهشت جاده مخصوص کرج خیابان رنگین خیابان هشتم پلاک پنج میباشد که ازلحاظ موقعیت جغرافیایی جز نزدیکترین کارخانه ها به تهران است و در تاریخ 26/ 12/ 1359در استان تهران ثبت گردیده است. این شرکت در زمینه تولید انواع بستنی و خامه قنادی سعی داشته است با ارائه کیفیتی مناسب و محصولاتی مطابق با استانداردهای روز، سهم خویش رادر بازار گسترش دهد و اکنون با تولید انواع آبمیوه ونوشابه های بدون گاز میوه ای ازکنسانترۀ  طبیعی میوه فعالیت خودرا رسماً از سال 1384آغاز نموده است این شرکت دو شیفت کاری صبح و عصر با 40پرسنل دارد. این کارخانه شامل بالن دریافت شیر، نکهداری شیر، بالن تولید، سردخانه،آزمایشگاه انباراست. آقای “مالک ذکری رازلیقی” به عنوان مدیر عامل وآقای سعیدافتخاری به عنوان جانشین مدیر عامل،مدیربازرگانی ومدیر کارخانه مشغول به فعالیت میباشد. این شرکت سعی داردبا هدف مشتری مداری،با ارائه کیفیتی مناسب رضایت کلیه مشتریان ومصرف کنندگان خویش را جلب کند. 

 

 

کلمات کلیدی:

بستنی

صنایع غذایی

طعم دهنده ها

كارخانه بستنی پرستوك

 

 

تعریف بستنی

بستنی محصول لبنی منجمد شده است که از ترکیب وفرآیندمناسب خامه وبعضی از فرآورده های لبنی با شکرومواد طعم دهنده بدست می آیدومیتواند حاوی پایدار کننده ها(Stabilizer)قوام دهنده ها ورنگ نیزمی باشد.درطول مدت انجماد باید بین بستنی وهوا تبادل مناسبی صورت گیرد.درسال 1976 میلادی قانون PFA بستنی را چنین تعریف می کند:بستنی محصول منجمدی است که ازشیرگاو ویا گاومیش ازطریق فرآیند برروی خامه یادیگرمحصولات شیربدست می آید.

 

شکر،تخم مرغ،میوه جات،آب میوه،مربای میوه،خشکبار شامل فندق ،گردو،بادام وپسته ،شکلات،مواد طعم دهنده خوراکی(طبیعی)؛رنگهای خوراکی مجاز می توانند در تولید بستنی به آن افزوده شوند.میزان افزودن پایدارکننده های مجاز وامولسیفایرهابه بستنی در حدود 5/0درصد وزنی می باشد.مخلوط موا داولیه را قبل از منجمد کردن باید به طور مناسبی حرارت داد.میزان مواد افزودن نشاسته به بستنی حداکثر 5درصد است که باید حتماً میزان افزودن آن برروی اتیکت(برچسب)قید گردد.بستنی نباید کمتراز10درصد چربی شیر،5/3درصد پروتئین و36درصد از مواد جامد خشک شیر را دارا باشد اگر از آب میوه یا خشکبار (فندق،گردو،بادام،پسته)استفاده شود باید میزان افزدون چربی شیر به مواد اولیه بستنی را تقلیل داد.شایان ذکر است که میزان افزودن چربی شیر نباید از8 درصد تجاوز نماید.

 

 

 

 

فهرست مطالب 

فصل اول 1

بخش اول 2

تاریخچه و فلوچارت مدیریتی 2

تاریخچه: 3

بخش دوم: 5

فلورچات تولید محصولات 5

بخش سوم 9

مراحل تولید محصولات 9

روش پخت خامه قنادی 9

روش پخت خامه قنادی 10

CIP 11

اسکلت کارخانه: 11

ساختمان اداری 14

آزمایشگاهها: 14

 

فصل دوم تعریف بستنی 15

تعریف بستنی 16

انواع بستنی تولید شده 17

علت شنی شدن بستنی 18

اجزاء اصلی تشکیل دهنده مواد اولیه بستنی 19

تفاوت بستنی نرم وبستنی سفت 19

خصوصیات مهم مخلوط بستنی 20

ارزش غذایی بستنی 20

ترکیبات شیمیایی بستنی 20

ارزش غذایی بستنی را از نظر تامین انرژی و ویتامینها 21

خصوصیات مهم دربستنی 23

نقش ویسکوزیته دربستنی 23

عوامل موثر در ویسکوزیته بستنی 24

ویسکوزیته مطلوب(مناسب)برای بستنی 24

اسیدیته وPH بستنی 25

عوامل موثر براسیدیته وPHبستنی 25

تاثیراسیدیته درمخلوط بستنی 25

روشهای خنثی سازی اسیدیته 26

پایدار نمودن مخلوط(آمیخته) 26

خامه 27

خامه نیمه چرب 28

روش تولید 28

5-5. کافی کرم 28

دو نیاز اصلی در تولید خامه باید مطرح شود : 29

روشهای جلوگیری از شکل پرمانند شدن در کافی کرم : 29

5-6. خامه زده شده یا قنادی 29

خامه ترش 31

چند نکته 32

مواد اولیه مورد استفاده در کارخانه: 32

بخش اول 33

اطلاعات علمی مواد اولیه و محصولات 33

نقش هر یک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی: 33

نقش هر یک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی: 34

نقس اساسی هریک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی 34

معایب ومزایای هریک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی 35

الف- چربی شیر 35

ب- قند(شکر) 35

پ- پایدار کننده ها 35

ج- امولسیفایر 36

د- جامدات کل 36

و- طعم دهنده ها 36

ل- رنگ ها 36

ارزش غذایی هر یک از اجزا تشکیل دهنده بستنی: 37

فاکتورهای مهم در انتخاب مواد اولیه بستنی: 37

1- شیر: 37

2- خامه: 38

ترکیبات خامه: 39

3- شکر: 39

4- ثعلب: 40

5- گلاب: 42

6- زعفران: safranor. C rocussa Tivus 42

تولید بستنی 44

تولید خامه: 47

علت ومزایای پاستوریزه کردن آمیخته بستنی 49

آزمایشات کنترل کیفیت: 52

منابع آلودگی در بستنی 52

1- آلودگیهای اولیه: 53

بروسلوز: (تب مالت) 55

برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری: 56

اثر میکروبهای عامل تورم پستان در آلودگی شیر: 57

تب کیو (Q): 58

بیماری Tickborne. Encephalitis 58

وجود آنتی بیوتیکها در شیر: 59

1- سالمونلای عامل: حصبه Salmonella- Typhosa 61

2- آلودگیهای خامه: 62

3- آلودگیهای شکر: 64

4- آلودگیهای ثعلب: 65

5- آلودگیهای زعفران: 66

6ـ آلودگیهای گلاب: 67

7- آلودگیهای آب: 67

سالمونلاهای مولد گاستروانتریت: 68

شیگلاها: 68

ویبریون کلره: 68

این آلودگیها از سه راه به وجود میآید: 69

1. لوازم و ابزاری 69

2- کارگران: 70

3- هوا: 71

انواع آزمایشات انجام شده در بخش آزمایشگاه: 72

1. اندازه‌گیری میزان چربی: 72

2. اندازه گیری میزان اسیدیته 72

3. آزمایش الکل: 73

4. اندازه‌گیری میزان ماده خشک: 73

5. شناسایی تقلبات: 73

آزمون بستنی: 75

آزمون شن بستنی 75

روش تهیه محلولهای اسید و قلیا که درصد خلوص کمتر از 100 دارند: 76

مصرف فنل فتالئین 1% الکلی: 77

بخش سوم 79

شرایط انبارداری 79

انبار: 79

انبار: 80

انبار کردن: 80

انبارداری: 80

روش انبار کردن: 80

مشخصات ساختمان انبار: 82

1 – محل 82

2 – پی 83

3 – سكو 83

4 – كف انبار 84

5 – دیوارها 85

6 – درها و پنجره‏ها و هواكشها 86

7 – سقف 87

8 – رنگها 88

9 – تأسیسات برق 88

10 – وسایل ایمنی 88

نقشه ها 90

خصوصیات ساختمان سردخانه: 99

سردخانه بالای صفر درجه 99

سردخانه پائین صفر درجه 99

بخش چهارم 101

نحوه بازاریابی و فروش محصولات کارخانه 101

فصل سوم 104

بخش اول 105

موقعیت شغلی احتمالی کارآموز 105

بخش دوم 107

اهداف آینده کارخانه 107

اهداف آینده کارخانه: 107

اهداف آینده کارخانه: 108

بخش سوم 110

معایب و محاسن کارخانه 110

معایب کارخانه: 110

معایب کارخانه: 111

 

فصل چهارم 114

نتایج کارآموزی: 114

 

  • پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی و توسعه دانش کاربردی در حیطه شناسی الگوی اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی ایرانی

    پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی و توسعه دانش کاربردی در حیطه شناسی الگوی اخلاق حرفه ای با رویکرد اسلامی ایرانی شاخص اخلاق حرفه ای طراحی مدل اخلاق حرفه ای اخلاق حرفه ای مدیران آموزشی اخلاق حرفه ای در مدیریت آموزشی…

  • پاورپوينت آشنایی با فایروال و کاربرد آن

    پاورپوينت آشنایی با فایروال و کاربرد آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی با فایروال و کاربرد آن جهت رشته کامپیوتر در قالب 18 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش  …

  • پاورپوینت طراحی سیستم های اطلاعاتی و روشهای مستند سازی

    پاورپوینت طراحی سیستم های اطلاعاتی و روشهای مستند سازی پاورپوینت طراحی سیستم های اطلاعاتی و روشهای مستند سازی طراحی سیستم های اطلاعاتی حسابداری پاورپوینت روشهای مستند سازی ابزارهای متداول مستند سازی گردش عملیات سیستم رایانه ای نمودار گردش عملیات سیستم…

  • پاورپوینت استودیو معماری 4 * 12 اصفهان

    پاورپوینت استودیو معماری 4 * 12 اصفهان پاورپوینت ریز فضاهای اتلیه معماری پاورپوینت استودیو معماری اصفهان پاورپوینت استویو معماری پاورپوینت معماری پاورپوینت استودیو معماری 4 در 12 اصفهان پاورپوینت استودیو معماری 4 در 12 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق منبع کنترل درونی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق منبع کنترل درونی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه منبع کنترل درونی مبانی نظری منبع کنترل درونی پیشینه تحقیق منبع کنترل درونی پیشینه داخلی منبع کنترل درونی پیشینه خارجی منبع کنترل درونی پیشینه پژوهش…

  • پاورپوینت تفسیر مبحث 8 ساختمان‌های بنایی

    پاورپوینت تفسیر مبحث 8 ساختمان‌های بنایی پاورپوینت مبحث 8 مقررات ملی ساختمان پاورپوینت آموزش مبحث 8 دانلود پاورپوینت راهنمای مبحث 8 پاورپوینت اموزش مبحث 8 پاورپوینت مبحث 8 مقررات ملی ساختمان 96 پاورپوینت آخرین ویرایش مبحث 8 مقررات ملی ساختمان…

  • پاورپوینت دوره آموزشی مانیتورینگ آرشیوسازی و ذخیره اطلاعات

    پاورپوینت دوره آموزشی مانیتورینگ آرشیوسازی و ذخیره اطلاعات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت دوره ی آموزشی مانیتورینگ آرشیوسازی و ذخیره ی اطلاعات جهت رشته فنی و مهندسی در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • رویکردها و نظریه های مختلف انگیزشی

    رویکردها و نظریه های مختلف انگیزشی پایان نامه انگیزه و انگیزش تعریف انگیزه و انگیزش اجزاء باورهای انگیزشی رویکردهای مختلف انگیزشی شکل گیری باورهای خودکارآمدی پایان نامه باورهای انگیزشی رفتن به سايت اصلي هدف از این پایان نامه بررسی رویکردها…

  • پاورپوينت مهندسی نرم افزار 1

    پاورپوينت مهندسی نرم افزار 1 مهندسی نرم افزار 1 ppt پاورپوینت مهندسی نرم افزار پیشرفته پاورپوینت درس مهندسی نرم افزار دانلود پاورپوینت مهندسی نرم افزار پاورپوینت مهندسی نرم افزار پرسمن پاورپوینت در مورد مهندسی نرم افزار دانلود پاورپوینت مهندسی نرم…

  • پرسشنامه مطالعه تطبیقی عوامل موثر بر حس تعلق مکانی در سکونتگاه‌های رسمی و غیررسمی

    پرسشنامه مطالعه تطبیقی عوامل موثر بر حس تعلق مکانی در سکونتگاه‌های رسمی و غیررسمی کلمات کلیدی : پرسشنامه حس تعلق به مکان دانلود پرسشنامه حس تعلق به مکان نمونه پرسشنامه حس تعلق به مکان پرسشنامه حس تعلق مکان به اسکان…

  • آثار و قلمرو عفو خصوصی و بررسی انتقادات وارده بر آن از سوی علمای حقوق

    آثار و قلمرو عفو خصوصی و بررسی انتقادات وارده بر آن از سوی علمای حقوق قلمرو عفو خصوصی آثار عفو خصوصی یژگی های عفو خصوصی شرایط اعطای عفو خصوصی مبنای حقوقی عفو خصوصی تشریفات اعطای عفو خصوصی عفو خصوصی در…

  • پاورپوینت دهیدراتاسیون و رهیدراتاسیون در ورزش

    پاورپوینت دهیدراتاسیون و رهیدراتاسیون در ورزش پاورپوینت دهیدراتاسیون و رهیدراتاسیون در ورزش اثرات اب در ورزش کمبود اب در ورزش دهیدراتاسیون و رهیدراتاسیون در ورزش پاورپوینت اثرات اب در ورزش پاورپوینت کمبود اب در ورزش رفتن به سایت اصلی •اگر…

  • پاورپوینت گزارشگری مالی واحدهای تجاری در مرحله قبل از بهره برداری

    پاورپوینت گزارشگری مالی واحدهای تجاری در مرحله قبل از بهره برداری دانلود پاورپوینت گزارشگری مالی واحدهای تجاری در مرحله قبل از بهره برداری تحقیق درباره ی پاورپوینت گزارشگری مالی واحدهای تجاری در مرحله قبل از بهره برداری پاورپوینت گزارشگری مالی…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ترک خدمت 29 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ترک خدمت 29 صفحه کلمات کلیدی : پیشینه ترک خدمت مبانی نظری ترک خدمت ادبیات نظری ترک خدمت چارچوب نظری ترک خدمت پیشینه تحقیق ترک خدمت پیشینه پژوهش ترک خدمت پیشینه داخلی ترک خدمت…

  • پاورپوینت حسابداری سرمایه گذاری ها

    پاورپوینت حسابداری سرمایه گذاری ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حسابداری سرمایه گذاری ها جهت رشته ی حسابداری در قالب 41 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       این…

  • پاورپوینت (اسلاید) هوش عاطفی

    پاورپوینت (اسلاید) هوش عاطفی پاورپوینت هوش عاطفی هوش عاطفی تعریف هوش تعریف عاطفه تعریف هوش عاطفی ظهور و پیدایش هوش عاطفی هوش عاطفی در تعلیم و تربیت هوش عاطفی و استانداردهای آموزشی کاربرد هوش عاطفی در حیطه های آموزشی رفتن…

  • پاورپوینت نقش آب در معماری

    پاورپوینت نقش آب در معماری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نقش آب در معماری جهت رشته ی معماری در قالب 33 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       معماری…

  • راهکار حقوق کیفری ایران و اسناد بین المللی به خشونت علیه زنان

    راهکار حقوق کیفری ایران و اسناد بین المللی به خشونت علیه زنان کلمات کلیدی : خشونت علیه زنان عوامل خشونت علیه زنان ضرورت تحقیق خشونت علیه زنان راههای پیشگیری از خشونت علیه زنان خشونت علیه زنان در حقوق بین الملل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سنجش مدیریت دانش در دانشگاه 108 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سنجش مدیریت دانش در دانشگاه 108 صفحه کلمات کلیدی : پیشینه تحقیق مدیریت دانش پیشینه پژوهش مدیریت دانش دانلود مبانی نظری مدیریت دانش مبانی نظری استقرار مدیریت دانش مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش…

  • پاورپوینت نگهداری از سدها در زمان بهره بهرداری

    پاورپوینت نگهداری از سدها در زمان بهره بهرداری پاورپوینت نگهداری از سدها هنگام بهره بهرداری پاورپوینت تعمیر و نگهداری سدها پاورپوینت روند بهره برداری سدها پاورپوینت حفظ ایمنی سدها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نگهداری از سدها در زمان…

  • پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری (جلد دوم) تألیف دکتر رضا شباهنگ

    پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری (جلد دوم) تألیف دکتر رضا شباهنگ پاورپوینت کتاب تئوری حسابداری 2 دکتر شباهنگ پاورپوینت خلاصه کتاب تئوری حسابداری جلد دوم شباهنگ پاورپوینت تئوری حسابداری 2 دکتر شباهنگ پاورپوینت خلاصه کتاب تئوری حسابداری 2 دکتر شباهنگ پاورپوینت…

  • فرهنگ و تمدن ایران باستان و مشخصات هنر و معماری ایرانی در آن

    فرهنگ و تمدن ایران باستان و مشخصات هنر و معماری ایرانی در آن معماری ایرانی مشخصات هنر ایرانی درآمیختگی هنر ایرانی فرهنگ و تمدن ایران باستان فرهنگ و تمدن ایران باستان و مشخصات هنر و معماری ایرانی در آن دانلود…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های عملکرد تحصیلی 65 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های عملکرد تحصیلی 65 صفحه فصل دوم پایان نامه نظریه های عملکرد تحصیلی مبانی نظری نظریه های عملکرد تحصیلی پیشینه تحقیق نظریه های عملکرد تحصیلی پیشینه داخلی نظریه های عملکرد تحصیلی پیشینه خارجی نظریه…

  • ابعاد و مولفه های حس تعلق مکانی و بررسی نظریه های آن در قالب دو رویکرد

    ابعاد و مولفه های حس تعلق مکانی و بررسی نظریه های آن در قالب دو رویکرد کلمات کلیدی : حس تعلق مکانی ابعاد حس تعلق مکانی مولفه های حس تعلق مکانی نظریه های حس تعلق مکانی عوامل موثر بر حس…

  • بررسی مقایسه ای پایبندی به دین در دانشجویان و طلاب

    بررسی مقایسه ای پایبندی به دین در دانشجویان و طلاب پایبندی به دین دین ورزی طلاب دین ورزی دانشجویان بررسی میزان پایبندی مذهبی دانشجویان نگرش جوانان 2919 سال به دین ارزیابی دین ورزی جوانان حوزوی و دانشگاهی بررسی مقایسه ای…

  • پاورپوینت آموزشی آمار مبحث نمودار ریاضی ششم ابتدایی

    پاورپوینت آموزشی آمار مبحث نمودار ریاضی ششم ابتدایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی آمار مبحث نمودار ریاضی ششم ابتدایی در قالب 8  اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • تعمیر و طراحی مجدد نرم افزار

    تعمیر و طراحی مجدد نرم افزار BPR پروسه تجاری طراحی مجدد سازمان دهی مجدد دانلود مقالات رشته مهندسی نرم افزار تعمیر و طراحی مجدد نرم افزار دانلود مقالات مهندسی نرم افزار دانلود مقالات نرم افزار دانلود مقالات کامپیوتر رفتن به…

  • پرسشنامه تاثیر آموزش خودکارآمدی تحصیلی بر کاهش اهمال کاری دانش آموزان

    پرسشنامه تاثیر آموزش خودکارآمدی تحصیلی بر کاهش اهمال کاری دانش آموزان پرسشنامه اهمال کاری تحصیلی دانلود پرسشنامه اهمال کاری تحصیلی پرسشنامه اهمال کاری تحصیلی راثبلوم پرسشنامه اهمال کاری تحصیلی سولومون و راثبلـوم دانلود پرسشنامه اهمال کاری تحصیلی سولومون پرسشنامه اهمال…

  • پرسشنامه استاندارد ارزش ویژه برند کارمند محور کینگ و گریس

    پرسشنامه استاندارد ارزش ویژه برند کارمند محور کینگ و گریس دانلود پرسشنامه کارمند محور کینگ و گریس دانلود پرسشنامه ارزش ویژه برند کارمند محور دانلود پرسشنامه ارزش ویژه برند بر مبنای کارمندان دانلود پرسشنامه ارزش ویژه برند کارمند محور کینگ…

  • ایمان و تولی در احادیث نبوی

    ایمان و تولی در احادیث نبوی ایمان تولی احادیث نبوی دانلود مقاله ایمان و تولی در احادیث نبوی رفتن به سایت اصلی ایمان و تولی در احادیث نبوی     تلفظ واژگان: تولی و تبرا دو مضدر عربی از باب…

  • پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی

    پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی پرسشنامه مدیریت پرسشنامه مدیریت مشارکتی پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی پرسشنامه مدیریت مشارکتی الوانی پرسشنامه مدیریت مشارکتی فیضی پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی در بانک پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی در سازمان رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه  رشته مدیریت…

  • پروپوزال ارزیابی اثر 4P بر ارزش ویژه برند

    پروپوزال ارزیابی اثر 4P بر ارزش ویژه برند ارزش ویژه برند در شرکتها پروپوزال ارزش ویژه برند در شرکتها تاثیر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند پروپوزال تاثیر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند رابطه آمیخته بازاریابی با ارزش ویژه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق توانمندسازی منابع انسانی 62 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق توانمندسازی منابع انسانی 62 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه توانمندسازی منابع انسانی مبانی نظری توانمندسازی منابع انسانی پیشینه تحقیق توانمندسازی منابع انسانی پیشینه داخلی توانمندسازی منابع انسانی پیشینه خارجی توانمندسازی منابع انسانی…

  • عملکرد و سبکهای ساختارهای روانی

    عملکرد و سبکهای ساختارهای روانی مکانیسم های دفاعی سبکهای مکانیسم های دفاعیروانی عملکرد و سبکهای ساختارهای روانی دانلود پایان نامه روانکاوی دانلود پایان نامه مکانیسم های روانی دانلود پایان نامه روانشناسی عمومی دانلود پایان نامه رشته روانشناسی عمومی رفتن به…

  • پاورپوینت بررسی معزل فردی و اجتماعی یعنی سیگار و قلیان

    پاورپوینت بررسی معزل فردی و اجتماعی یعنی سیگار و قلیان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی معزل فردی و اجتماعی یعنی سیگار و قلیان جهت رشته روانپزشکی در قالب 22 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…