مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت مسمومیت استافیلوکوکی

    پاورپوینت مسمومیت استافیلوکوکی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مسمومیت استافیلوکوکی  جهت رشته ی پزشکی در قالب 208 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       بيماريهای گذشته و حال .…

  • ساز و کارهای جلوگیری از خشونت در نظام جزای سازمان بین الملل

    ساز و کارهای جلوگیری از خشونت در نظام جزای سازمان بین الملل کلمات کلیدی : خشونت علیه زنان عوامل خشونت علیه زنان ضرورت تحقیق خشونت علیه زنان راههای پیشگیری از خشونت علیه زنان خشونت علیه زنان در حقوق بین الملل…

  • پاورپوینت بررسی اوراق مشارکت رهنی به عنوان ابزاری نوین در تأمین مالی بانک ها

    پاورپوینت بررسی اوراق مشارکت رهنی به عنوان ابزاری نوین در تأمین مالی بانک ها کلمات کلیدی : پاورپوینت بررسی اوراق مشارکت رهنی به عنوان ابزاری نوین در تأمین مالی بانک ها بررسی اوراق مشارکت رهنی تحقیق اوراق مشارکت رهنی مقاله…

  • پاورپوینت آموزش مساحت ذوزنقه ریاضی پنجم ابتدایی

    پاورپوینت آموزش مساحت ذوزنقه ریاضی پنجم ابتدایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش ریاضی پنجم ابتدایی مبحث مساحت ذوزنقه در قالب 15 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       مقدمه:…

  • پاورپوینت آموزش تدریس فصل پنجم ریاضی دوم - اندازه گیری

    پاورپوینت آموزش تدریس فصل پنجم ریاضی دوم - اندازه گیری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس فصل پنجم ریاضی دوم - اندازه گیری به کودکان کلاس دوم ابتدایی در قالب 9 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب اجتماعی 5

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب اجتماعی 5 مبانی نظری اضطراب اجتماعی ادبیات نظری اضطراب اجتماعی چارچوب نظری اضطراب اجتماعی فصل دوم پایان نامه اضطراب اجتماعی دانلود مبانی نظری اضطراب اجتماعی پیشینه اضطراب اجتماعی پیشینه تحقیق اضطراب اجتماعی پیشینه داخلی…

  • دانلود پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران

    دانلود پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران پاورپوینت فناوری اطلاعات مدیران پاورپوینت مدیریت فناوری اطلاعات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران جهت رشته IT در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx…

  • پاورپوینت برنامه بیمارستان درحوادث غیر مترقبه

    پاورپوینت برنامه بیمارستان درحوادث غیر مترقبه پاورپوینت بیمارستان پاورپوینت برنامه بیمارستان پاورپوینت برنامه بیمارستان در حوادث دانلود پاورپوینت برنامه بیمارستان درحوادث غیر مترقبه پاورپوینت حوادث غیر مترقبه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت برنامه بیمارستان درحوادث غیر مترقبه جهت رشته…

  • پاورپوینت عوامل افزایش و کاهش بیماری پارکینسون و بررسی ژنتیک در در آن

    پاورپوینت عوامل افزایش و کاهش بیماری پارکینسون و بررسی ژنتیک در در آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بیماری پارکینسون و درمان آن جهت رشته پزشکی در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و…

  • رساله دکترای رشته درمان و آموزش پزشکی با عنوان تعیین نحوه به روز كردن اطلاعات پزشكی در پزشكان عمومی شاغل در شهر قزوین

    رساله دکترای رشته درمان و آموزش پزشکی با عنوان تعیین نحوه به روز كردن اطلاعات پزشكی در پزشكان عمومی شاغل در شهر قزوین پزشكان عمومی رضایت پزشكان عمومی به روز كردن اطلاعات پزشكی راهنمای مطالعاتی (Clinical guidelinel) دانلود رساله دکترای…

  • عوامل موثر بر عملکرد تحصیلی

    عوامل موثر بر عملکرد تحصیلی دلایل افت تحصیلی اثرات پیشرفت تحصیلی تحقیق درباره عملکرد تحصیلی عوامل موثر بر پیشرفت تحصیلی عوامل موثر بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان رفتن به سايت اصلي  هدف از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر عملکرد…

  • پاورپوینت حفظ دمای بدن

    پاورپوینت حفظ دمای بدن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حفظ دمای بدن جهت رشته ی پزشکی در قالب 75 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سطح بدن نوزاد…

  • پاورپوینت اصول و مفاهیم بازاريابي اجتماعي

    پاورپوینت اصول و مفاهیم بازاريابي اجتماعي کلمات کلیدی : پاورپوینت اصول و مفاهیم بازاريابي اجتماعي تحقیق اصول و مفاهیم بازاريابي اجتماعي اصول و مفاهیم بازاريابي اجتماعي تاريخچه بازاريابي اجتماعي تعريف بازاريابي اجتماعي آمیزه بازاریابی مراحل اجراي يك برنامه بازاريابي اجتماعي…

  • طراحی و استقرار سیستم مدیریت پروژه با استفاده از استاندارد PMBOK

    طراحی و استقرار سیستم مدیریت پروژه با استفاده از استاندارد PMBOK دانلود پایان نامه مدیریت پروژه استاندارد PMBOK حوزه های مدیریت پروژه پروژه احداث واحد بهره برداری و نمک زدایی مسجد سلیمان طراحی و استقرار سیستم مدیریت پروژه با PMBOK…

  • پاورپوینت بیمه و ریسک

    پاورپوینت بیمه و ریسک دانلود پاورپوینت بیمه و ریسک بیمه چیست؟ ویژگی های اساسی بیمه انتقال ریسک شرایط یک ریسک قابل بیمه خسارت اتفاقی و غیر عمدی خسارت قابل تعیین و اندازه گیری خسارت غیر فاجعه آمیز احتمال وقوع خسارت…

  • پاورپوینت سیستم خرید اینترنتی 

    پاورپوینت سیستم خرید اینترنتی  دانلود پاورپوينت سیستم خرید اینترنتی  دانلود پاورپوينت درمورد سیستم خرید اینترنتی  رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت سیستم خرید اینترنتی  جهت رشته نرم افزار  در قالب 17 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • پاورپوينت برپایی چادر های امدادی و اسکان موقت

    پاورپوينت برپایی چادر های امدادی و اسکان موقت پاورپوينت برپایی چادر های امدادی پاورپوينت برپایی اسکان موقت دانلود پاورپوینت برپایی اسکان موقت پاورپوینت در باره برپایی چادر های امدادی پاورپوینت در مورد برپایی اسکان موقت رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • مبانی نظری مدیریت مشاركتی

    مبانی نظری مدیریت مشاركتی مبانی نظری مدیریت مشاركتی دانلود مبانی نظری مدیریت مشاركتی مدیریت مشاركتی در ایران مزایای مدیریت مشاركتی اثر بخشی مدیریت مشاركتی بر کارمندان اثر بخشی مدیریت مشاركتی بر سازمان سیر تكوین مدیریت مشاركتی مهارت های لازم برای…

  • پاورپوینت آموزشی بخش سنگها علوم چهارم ابتدایی

    پاورپوینت آموزشی بخش سنگها علوم چهارم ابتدایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش علوم چهارم ابتدایی مبحث سنگها در قالب 22 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       مقدمه: همه…

  • پاورپوینت مدیریت ایمنی آتش

    پاورپوینت مدیریت ایمنی آتش پاورپوینت اطفای حریق چیست پاورپوینت اطفای حریق یعنی چه پاورپوینت اطفای حریق در ساختمان پاورپوینت اطفای حریق سیستم های الکترونیکی پاورپوینت اطفای حریق co2 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت ایمنی آتش جهت رشته آموزشی…

  • ضوابط و استانداردهای معماری مربوط به پاركینگها

    ضوابط و استانداردهای معماری مربوط به پاركینگها معماری پاركینگ طراحی پاركینگ ضوابط معماری پاركینگ طراحی معماری پاركینگ استانداردهای معماری پاركینگ دانلود پروژه طراحی پاركینگ دانلود پروژه معماری پاركینگ ضوابط و استانداردهای معماری مربوط به پاركینگها رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • پاورپوینت حسابداری داراييهای نامشهود

    پاورپوینت حسابداری داراييهای نامشهود دانلود پاورپوینت حسابداری داراييهای نامشهود پاورپوینت استاندارد حسابداری داراییهای نامشهود پاورپوینت سند حسابداری داراییهای نامشهود رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حسابداری داراييهای نامشهود جهت رشته حسابداری در قالب 25اسلاید و با فرمت pptxقابل اصلاح و…

  • ماهیت تفکر انتقادی و مولفه های کلاس درس مبتنی بر آن

    ماهیت تفکر انتقادی و مولفه های کلاس درس مبتنی بر آن پایان نامه تفکر انتقادی نظریه های تفکر انتقادی پرورش تفکر انتقادی در کودکان تفکر انتقادی از منظر قرآن و روانشناسی آموزش تفکر انتقادی به دانش آموزان تفکر انتقادی در…

  • پاورپوینت تکنیک های آزمایش نرم افزار

    پاورپوینت تکنیک های آزمایش نرم افزار پاورپوینت استانداردهای تست نرم افزار پاورپوینت ابزار تست نرم افزار پاورپوینت آموزش تست نرم افزار پاورپوینت پروژه تست نرم افزار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تکنیک های آزمایش نرم افزار جهت رشته مهندسی…

  • پاورپوینت تولید چابک مناسب درس حسابداری مدیریت دکتری

    پاورپوینت تولید چابک مناسب درس حسابداری مدیریت دکتری کلمات کلیدی : پاورپوینت تولید چابک مناسب درس حسابداری مدیریت دکتری رفتن به سایت اصلی پاورپوینت تولید چابک مناسب درس حسابداری مدیریت دکتری پاورپوینت تولید چابک به تعداد 99 اسلاید قابل ویرایش…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعارض نقش

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعارض نقش مبانی نظری تعارض نقش پیشینه تحقیق تعارض نقش مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعارض نقش پیشینه پژوهش تعارض نقش ادبیات نظری تحقیق تعارض نقش دانلود مبانی نظری تعارض نقش دانلود پیشینه تحقیق تعارض…

  • پاورپوینت آموزش ثبت استهلاک در حسابداری

    پاورپوینت آموزش ثبت استهلاک در حسابداری پاورپوینت استهلاک (اقتصاد) پاورپوینت انواع استهلاک پاورپوینت انواع روش های استهلاک در حسابداری پاورپوینت معنی استهلاک در اقتصاد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش ثبت استهلاک در حسابداری جهت رشته حسابداری در قالب 30 اسلاید…

  • دانلود پاورپوینت اقلیم و معماری

    دانلود پاورپوینت اقلیم و معماری پاورپوینت نقش اقلیم در معماری پاورپوینت در مورد اقلیم و معماری پاورپوینت طراحی اقلیمی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اقلیم و معماری جهت رشته معماری در 19 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل…

  • پرسشنامه استاندارد فرهنگ سازمانی

    پرسشنامه استاندارد فرهنگ سازمانی پرسشنامه فرهنگ سازمانی دنیسون پرسشنامه فرهنگ سازمانی دنیسون pdf دانلود پرسشنامه فرهنگ سازمانی دنیسون پرسشنامه فرهنگ سازمانی دنیسون 2000 پرسشنامه فرهنگ سازمانی مدل دنیسون تحلیل پرسشنامه فرهنگ سازمانی دنیسون رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت…

  • جو اخلاقی و ارتباط آن با نگرش دانشجویان اتاق عمل به رشته‌ی تحصیلی خود

    جو اخلاقی و ارتباط آن با نگرش دانشجویان اتاق عمل به رشته‌ی تحصیلی خود جو اخلاقی اتاق‌ عمل نگرش دانشجویان نگرش دانشجویان اتاق عمل به رشته‌ی تحصیلی خود ارتباط جو اخلاقی و نگرش دانشجویان اتاق عمل به رشته‌ی تحصیلی خود…

  • پاورپوینت آشنایی با بام سبز و کاربرد آنها

    پاورپوینت آشنایی با بام سبز و کاربرد آنها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با بام سبز و کاربرد آنها جهت رشته معماری در قالب 14 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوینت تاثير فناوري اطلاعات بر مشاغل

    پاورپوینت تاثير فناوري اطلاعات بر مشاغل پاورپوینت فناوري اطلاعات دانلود پاورپوینت فناوري اطلاعات و مشاغل دانلود پاورپوینت تاثير فناوري اطلاعات بر مشاغل پاورپوینت تاثير فناوري اطلاعات بر مشاغل پاورپوینت مشاغل و فناوری اطلاعات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تاثير…

  • پاورپوینت درباره فرابورس

    پاورپوینت درباره فرابورس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درباره فرابورس جهت رشته ی اقتصاد در قالب 17 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       مزایای فرابورس شامل تامين مالی…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی شیوه های حل تعارض زناشویی

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی شیوه های حل تعارض زناشویی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه شیوه های حل تعارض زناشویی مبانی نظری شیوه های حل تعارض زناشویی پیشینه تحقیق شیوه های حل تعارض زناشویی پیشینه پژوهش شیوه های…

  • پاورپوینت آشنايی عميق تر با طراحی و معماری مراكز داده

    پاورپوینت آشنايی عميق تر با طراحی و معماری مراكز داده پاورپوینت مراكز داده پاورپوینت معماری مراكز داده پاورپوینت طراحی مراكز داده پاورپوینت طراحی و معماری مراكز داده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنايی عميق تر باطراحی و معماری مراكز…